• World Testicle Cooking Championship
  • World Testicle Cooking Championship
  • World Testicle Cooking Championship
  • World Testicle Cooking Championship
  • World Testicle Cooking Championship
  • World Testicle Cooking Championship
FacebookTwitterFlickrYoutubePicasa

Dosadašnji pobednici:


POBEDNIK 2015 - pogledajte kandidate

http://www.chemistryland.com/Metricopoulos/MathBegins/BlackQmark.jpg

VLADIMIR PUTIN - izbor 2014

EDWARD SNOWDEN - izbor 2013

http://static.guim.co.uk/sys-images/Guardian/Pix/pictures/2013/6/23/1372015020195/Edward-Snowden-008.jpg

FELIX  BAUMGARTNER - izbor 2012

http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02364/baumgartner_2364768b.jpg

JULIAN ASSANGE - izbor 2011

http://resources3.news.com.au/images/2010/12/08/1225967/512851-julian-assange.gif

BARACK  OBAMA - izbor 2010

http://www.inquisitr.com/wp-content/2012/10/Barack-Obama.jpg

POBEDNIK IZBORA ZA THE BALLSIEST MAN IN THE WORLD 2010

Prvi izbor održan je na festivalu u Ozremu 2010.


1. Barack Obama - prvi predsednik tamne puti (jedini kandidat za 2010.)

Američki predsednik je prihvatio vest o neobičnoj nagradi, dok je iz njegovog kabineta saopšteno da je to jedna od najoriginalnijih nagrada koje je ikada primio. Pod utiskom priznanja koje je dobio, dok je držao govor pred senatorima u Roz Gardenu, pozvao ih je da pokažu svoja “balls“ u prevazilaženju teških ekonomskih problema. Bela kuća je saopštila da predsedniku verovatno neće biti omogućen odlazak na festival radi da preuzmanja nagrade.

BREAKING NEWS u američkim medijima


2. Chesley Sullenberger - slika govori sama za sebe (kandidat za najhrabriji akt 2010.)

Priznanje za izuzetan podvig 2010. godini pripalo je pilotu Česliju Salenbergeru. On je, letelicu kojoj su motori otkazali po poletanju, uspeo da prizemlji na reku Hadson, a svojom mudrom i pravilnom odlukom je spasio živote svih putnika.


3. Vladimir Živanić - apsolvent kineskog jezika, četiri meseca je danonoćno čuvao platan br. 198 u Bulevaru Kralja Aleksandra kako bi ga spasio od gradskih vlasti i 'Gradskog zelenila'. Platan je odnet samo nedelju dana pošto su, kako kaže njegov čuvar, gradske vlasti obećale da će biti sačuvan. U „Gradskom zelenilu“ ističu da su morali da uklone stablo jer bi radovi oštetili njegov koren, a da će najesen na tom mestu biti presađen novi platan visine 10 metara. ( iz kategorije hrabro delo koje ne sme da se zaboravi u 2010.)

 

MUD®IJADA, pored kulinarskih veština, želi da istakne sve one koji su svojim mudrim odlukama doprineli poboljšanju kvaliteta življenja, ljude koji su pokazali neverovatnu hrabrost u spašavanju tuđih života i ličnostima koji su spremne da stanu na čelo donoseći pravilne odluke u teškom trenutku. Jednostavno rečeno, ljudi velikog srca koji imaju hrabrosti da rade velike i teške stvari.

Ideja za nagradu je nastala delimično i iz parodije prema Nobelovim nagradama, sve u cilju zabave, bez namere da se bilo ko uvredi.

Monday, August 30, 2010

President Gets Top Prize At Manly Food Fest

Testicle chefs name President Obama "ballsy" & bravest man in world...as President challenges Republicans to collectively grow a pair


Over the weekend, the organizers of Serbia's seventh annual World Testicle Cooking Championship awarded President Obama their top prize as "ballsy" newsmaker--in part for the way he's handled the economic crisis, reports Eater. When the President spoke today at a Rose Garden press conference on the economy, he lived up to his new prize, and challenged Senate Republicans to move past fear and match his own "ballsyness."

"Obama took over the world at the most difficult economic and political times," said Ljubomir Erovic, the Serbian chef who organizes the testicle festival, and selects its prize winners. "He showed he has balls. He's the bravest man in the world."

...

President Obama was not available to accept his unusual award this weekend, but his campaign for the jobs bill has been something of its own food festival, with a focus on restaurateurs as small business entrepreneurs, who create many jobs in the American economy.

Pomažu na delu

http://3.bp.blogspot.com/-Ye9FNK7XLik/UNccjIjLW7I/AAAAAAAAAeo/lhQYLs8igXE/s400/gmo_logo.jpg http://www.fungi.org.rs/images/2013/Eko%20Ibar.jpg..